måndag 30 juli 2018

Behöver du hjälp med att flytta ditt företag i Stockholms-området?

Behöver du hjälp med företagsflytt i Stockholm? Då är vi rätt val!

Vi har lång erfarenhet av företag som vill flytta och vet hur viktigt det är att minimera driftstopp. Vi kan leverera hela Europa, och ta hand om allt från paket, demontering, borttagning, montering och uppackning och hantering av avfall och lagring, krävs de som krävs. Kontakta oss för en icke-obligatorisk inspektion och erbjuda om du och ditt företag behöver hjälp med att flytta Stockholm.

Vi är en flyttfirma i Stockholm som kan hantera företagsöverföringar från början till slut!

Ska företaget flytta till nya lokaler? Flytta en del av verksamheten? Flytta internt eller få nya möbler? Vi på Stockholmflytthjlälp har lång erfarenhet som flyttfirma för flyttning och säkerställer att flytten utförs så snabbt och smidigt som möjligt. Det finns många detaljer som måste vara "på plats" längs vägen. Tre flytande saker Du är oerhört viktigt att minska stillestånd, och vi jobbar knappast för att få någon att göra det parallellt med det dagliga arbetet på kontoret.

Som ett professionellt rörelseföretag vet vi hur viktigt det är för verksamheten att komma snabbt, starta ett drag. Vi har specialister som kan hjälpa till med de många uppgifterna i samband med flytten. Vi hjälper dig från början med planering, packning, demontering, flyttning av specialutrustning, lagring, montering och installation. Behöver du hjälp med att tvätta flyttbara rum efter att du flyttat? Vi har ett internt tvättstuga som utför alla kontor och tvättstjänster.

För goda uppgifter erbjuder vi en gratis test där vi tillsammans med dig som kund utvärderar sina uppgifter för att hitta den bästa lösningen för bara sina funktioner. Bra planering och lång erfarenhet kan spara ditt företag för mycket!

Stockholms flyttexperter bistår i olika typer av företagsflyttningar;

Evakueringar - bostäder och lokaler i samband med renovering och renovering på grund av vatten och brandskador.

Företagsflytt - Vi hjälper privata och offentliga enheter i omlokalisering. Vi har flyttat företag inom industri, hälsa, verkstad och många företag med kontor, lager och maskiner.

Interna kontorsuppdrag - När ett företag får nya möbler eller utrustning blir det ofta gammalt först. Som en flytande byrå hjälper hela processen till att plocka upp och installera nya möbler och utrustning för att bli av med de gamla.


Medarbetarna på oss flyttar dig mycket och står Medarbetare som anser att de använder våra kroppar på jobbet, lovar och kör i fångst som en stor bonus. Många av oss tränar sport på hög nivå, och alla bland oss ​​gillar utmaningar och ger oss lite extra. Kanske är det därför vi ofta kör trappan med ett stort leende?

Tiden är värdefull för oss, och vi är därför alltid på plats för en överenskommen tid och jobba på ett snabbt och enkelt sätt. Vi är ett högutbildat team med stor erfarenhet av att flytta branschen och brukade arbeta tillsammans. Därför kommer deras omlokaliseringsprocess att bli effektiv och snabbt implementerad, och den totala kostnaden blir lägre.

Förutom att bygga långsiktiga relationer med våra kunder ser vi också miljöfrågor som en naturlig del av vår verksamhet och något vi har ett långsiktigt perspektiv på. Vi vill också visa sätt för andra aktörer inom samma bransch. Till exempel använder vår flyttbara byrå, flytthjälpen som alltid använder den kortaste vägen mellan två adresser. Bilarna är miljövänliga och utrustade med dataåterställning från körning, förbrukning och utsläpp. Våra förare är utbildade i miljökörning och arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan. Vi sorterar vårt avfall och väljer varsamt från produkter och leverantörer ur miljösynpunkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar